Om Ocein

Ocein (Ocean Innovations) er et innovasjon- og utviklingsselskap som jobber med verdensledende teknologi og smarte løsninger for oppdrettsservice.

I vår produktportefølje har vi StealthCleaner – en patentert notvasker og inspeksjonsverktøy til oppdrettsnæringen, Safety Link dekksutstyr og DiveOps, digital monitorering for dykkere til servicebåter i havbrukdsnæringen.

Vår visjon er «Beyond Innovations». 

Rett og slett: å overgå det man trodde var mulig å utvikle for oppdrettsservice for å sikre effektivitet og sikkerhet på en bærekraftig måte.

Vår misjon

Vi gjør serviceoperasjoner for ­havbruk tryggere og mer effektivt
– for folk, fisk og miljø

Hvem vi er

Ocein (Ocean Innovations) er et innovasjon- og utviklingsselskap som jobber med verdensledende teknologi og smarte løsninger for oppdrettsservice. I vår produktportefølje har vi StealthCleaner – en patentert notvasker og inspeksjonsverktøy til oppdrettsnæringen, Safety Link dekksutstyr og DiveOps, digital monitorering for dykkere til servicebåter i havbruksnæringen.

Hva vi gjør

Vi bruker vår kunnskap til å gjøre hverdagen enklere, tryggere og mer effektiv for våre kunder. Vi jobber med verdensledende teknologi og innovative bærekraftige løsninger for sjøbasert fiskeoppdrett. Ocein er i forkant av utviklingen i havbruksnæringen, og samarbeider med etablerte og ledende fagmiljøene. Dette fører til at vi nyttiggjør oss års erfaring fra ulike miljø som dykking, ROV og maritime operasjoner innen havbruk, olje og gass, og entreprenørbransjen. Vi produserer hos anerkjente leverandører, og har mål om å levere markedets beste kvalitet. Med dette sikrer vi langsiktig levetid og maksimal fleksibilitet for våre produkter.

Hvor vi er

Ocein AS holder til i kystbyen Kristiansund på naturskjønne Nordmøre, med salgs- og avdelingskontor i Trondheim. Vi leverer produkter og tjenester til kunder over hele verden.