Notvask system

Notvaskeren StealthCleaner

Revolusjonerende teknologi for effektiv og skånsom vasking av oppdrettsnøter.

Effektiv og skånsom notvasker

Revolusjonerende teknologi for effektiv og skånsom vasking av oppdrettsnøter.

StealthCleaner er antageligvis den mest effektive og skånsomme notvaskeren i markedet, og kombinerer stor vannmengde med lavt trykk for å minimere slitasje på nota.

Innovativ løsning for vasking av not

Etter to års utvikling, og en testperiode med vask av 3500 nøter, er vi svært stolte av å presentere StealthCleaner – en helt ny og innovativ løsning for skånsom vask av not.

Stealth Cleaner produseres i samarbeid med Kystdesign AS - en av verdens mest anerkjente produsenter av offshore arbeids-ROV.

Hør hva våre kunder sier

Helgeland Oppdrettservice og Kvarøy Fiskeoppdrett deler sine erfaringer med notvask systemet StealthCleaner igjennom flere år med stor suksess. StealthCleaner gjør at Helgeland Oppdrettservice kan vaske enda flere nøter i løpet av 1 måned.

En unik notvasker

Unikt design

Unikt design

Produktet er patentert og har et helt unikt trekantdesign som gjør at den kommer til på de vanskeligste plassene i nøtene. Stealth Cleaner er designet som et "strykejern", og har en revolusjonerende teknologi mellom trykk og «flow» som vasker usedvanlig effektivt uten å slite på noten. I tillegg er den modulbasert, noe som er med på å understreke våre verdier: trygt, enkelt og bærekraftig!

Miljøvennlig

Miljøvennlig

Elektrisk drevet – ingen fare for utslipp. Svømmer stille uten høyfrekvente lyder. Modulbasert design, sikrer bærekraftig levetid. Med 360 graders manøvrerbarhet «svømmer» Stealth Cleaner stille i merdene sammen med fisken uten høyfrekvent lyd og uten vibrasjoner som skremmer fisken. Dette er svært viktig for fiskehelsen. Fisk reagerer negativt på høye frekvenser og vibrasjon. Stealth Cleaner er helelektrisk, det er dermed ingen fare for å skade fisken eller miljøet.

Effektiv

Effektiv

Vasker i 3-4 knops fart og kombinerer stor vannmengde med lavt trykk. Den er lett å styre og kommer til på selv de vanskeligste områder. Den tas lett opp og ned av sjøen slik at du raskt kan flytte til neste merd. Den er svært rask og gir en stor økning i effektivitet når noten skal rengjøres. Med 4 kameraer overvåkes vaskingen og sikrer effektiv fjerning av begroing på noten samtidig med at det letter dokumentasjonen i ettertid.

Multiverktøy

Multiverktøy

StealthCleaner kan brukes til flere formål, både som notvasker og inspeksjonsrobot. Konseptet er at StealthCleaner skal kunne brukes til å vaske ulike områder, med ulike verktøy. Den har 4 kamera som letter dokumentasjon og rapportering. Stealth Cleaner antakeligvis det eneste multiverktøyet i bransjen. Utviklingen videre vil være å bygge på dette konseptet – at ett produkt kan brukes til flere operasjoner. Det underbygger både vår filosofi om bærekraft og at det skal være effektivt og enkelt å jobbe med produkt fra Ocein.

Tilbehør til vår notvasker

Trommel/Tether vinsj Den nyutviklede tether vinsjen har flere funksjoner. Den gir mye enklere håndtering, desinfisering og beskyttelse av høytrykksslangen. I tillegg kan håndtering av utstyr håndteres på en sikrere måte.
Vedlikeholdsbord HMS og høy effektivitet er drivere bak alle våre utviklingsprosjekter. Vårt egenutviklede vedlikeholdsbord forenkler og optimaliserer vedlikehold og desinfisering av StealthCleaner. Vedlikeholdsbordet har en hensiktsmessig arbeidshøyde slik at regelmessig inspeksjon og vedlikehold kan utføres på en mer effektivt måte.
Reservedelskasse Reservedelskassen er det siste tilskudd blant våre produkter, og er med å sikre maksimal oppetid for StealthCleaner. Dette er en solid aluminiumskasse som inneholder alle de viktigste komponentene til vårt multiverktøy.
Tauvasker Som alt annet under vann vokser det groe fortere enn det man tror er mulig. Derfor er det avgjørende med en god løsning for å holde tauene rene. Rammefortøyningene er lange og kan være vanskelige å få rengjort. Vår tauvasker er derfor utviklet spesielt for å få bukt med denne utfordringen.
Hamsterhjulvasker Enkelte deler av anlegget kan være spesielt vanskelig å holde rene. Hamsterhjulet er en slik del hvor det er komplisert å komme til. StealthCleaner er modulbasert, og Ocein har utviklet en hamsterhjulvasker som er spesielt tilpasset til å rengjøre denne delen av anlegget.
Kontakt

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn ditt navn
Fyll inn din e-post
Fyll inn ditt mobilnummer
Scroll til toppen