Notvask system

Notvaskeren StealthCleaner

Revolusjonerende teknologi for effektiv og skånsom vasking av oppdrettsnøter.

Effektiv og skånsom notvasker

Revolusjonerende teknologi for effektiv og skånsom vasking av oppdrettsnøter.

StealthCleaner er antageligvis den mest effektive og skånsomme notvaskeren i markedet, og kombinerer stor vannmengde med lavt trykk for å minimere slitasje på nota.

Innovativ løsning for vasking av not

Etter to års utvikling og en testperiode med vask av 3500 nøter, er vi svært stolte av å presentere StealthCleaner – en helt ny og innovativ løsning for skånsom vask av not.

StealthCleaner produseres i samarbeid med Kystdesign AS. Dette er en av verdens mest anerkjente produsenter av offshore arbeids-ROV.

Hør hva våre kunder sier

Helgeland Oppdrettservice og Kvarøy Fiskeoppdrett deler sine erfaringer med notvasksystemet StealthCleaner. De har brukt StealthCleaner i flere år, og med stor suksess.

Takket være StealthCleaner har Helgeland Oppdrettservice effektivisert driften og kan ta flere oppdrag og vaske flere nøter enn tidligere.

En unik notvasker

Unikt design

Unikt design

StealthCleaner har et patentert, helt unikt trekantdesign, og er utformet som et strykejern med avrundede hjørner. Dette gjør at den kommer til på selv de vanskeligste plassene i nøtene, uten skarpe kanter som kan gjøre skade på nota.

Den revolusjonerende teknologien bak produktet gir en optimal kombinasjon mellom trykk og «flow». Dermed er StealtCleaner i stand til å vaske usedvanlig effektivt uten å påføre nota slitasje.

Designet er modulbasert, noe som forenkler reparasjoner og åpner for å legge til tilleggsmoduler etter ønske. Dette er med på å understreke våre verdier: trygt, enkelt og bærekraftig!

Miljøvennlig

Miljøvennlig

SteathCleaner er elektrisk drevet – dermed er det ingen fare for skadelige oljeutslipp. Den svømmer stille, uten å gi fra seg høyfrekvent lyd eller skape vibrasjoner som skremmer og stresser fisken. Fisk reagerer negativt på høye frekvenser og vibrasjon, og å ta høyde for dette er svært viktig for å ivareta fiskehelsen.  

Når vi har utviklet StealthCleaner, har vi laget et produkt som skal vare lenge. Det modulbaserte designet gjør det enkelt å skifte ut enkeltkomponenter ved behov, noe som sikrer bærekraftig levetid. StealthCleaner er produsert i resirkulerbart materiale. Dermed kan den også gjenvinnes ved endt livsløp.

Effektiv

Effektiv

StealthCleaner vasker i 3-4 knops fart og kombinerer stor vannmengde med lavt trykk. Dermed er den i stand til å vaske raskt og grundig, uten at det sliter på nota.

Notvaskeren er svært brukervennlig. Den manøvreres enkelt ved hjelp av en styrespak. Reaksjonen er momentan, selv på dypt vann, og StealthCleaner styres like enkelt framover som bakover. Når jobben er utført, er det lett å ta den opp av sjøen og senke den ned i neste merd. Kundene våre opplever stor økning i egen effektivitet knyttet til rengjøring av not etter at de har tatt StealthCleaner i bruk. 

Med fire strategisk plasserte kameraer kan vaskingen overvåkes mens den pågår. Dette sikrer effektiv fjerning av begroing på noten, samtidig som det blir lettere å dokumentere prosesser i ettertid.

Multiverktøy

Multiverktøy

StealthCleaner er utviklet som et multiverktøy, der konseptet er at den skal kunne brukes til å vaske ulike områder med ulike verktøy. Derfor har vi laget et utvalg tilbehør som gjør at notvaskeren kan tilpasses individuelle behov. I tillegg til å vaske nøter, kan StealthCleaner også benyttes som inspeksjonsrobot. Den har fire fastmonterte kameraer som gjør det mulig å overvåke prosesser mens de pågår, men også å kartlegge tilstanden på nøtene samtidig som de rengjøres. Kameraene forenkler også dokumentasjon og rapportering i etterkant.

Notvaskeren vår er antakeligvis det eneste multiverktøyet i bransjen. Utviklingen videre vil være å bygge på dette konseptet – at ett produkt kan brukes til flere operasjoner. En slik utvikling underbygger både vår filosofi om bærekraft og at det skal være effektivt og enkelt å jobbe med produkter fra Ocein.

Tilbehør til vår notvasker

Trommel/Tether vinsj Den nyutviklede tether vinsjen har flere funksjoner. Den gir mye enklere håndtering, desinfisering og beskyttelse av høytrykksslangen. I tillegg kan håndtering av utstyr håndteres på en sikrere måte.
Vedlikeholdsbord HMS og høy effektivitet er drivere bak alle våre utviklingsprosjekter. Vårt egenutviklede vedlikeholdsbord forenkler og optimaliserer vedlikehold og desinfisering av StealthCleaner. Vedlikeholdsbordet har en hensiktsmessig arbeidshøyde slik at regelmessig inspeksjon og vedlikehold kan utføres på en mer effektivt måte.
Reservedelskasse Reservedelskassen er det siste tilskudd blant våre produkter, og er med å sikre maksimal oppetid for StealthCleaner. Dette er en solid aluminiumskasse som inneholder alle de viktigste komponentene til vårt multiverktøy.
Tauvasker Som alt annet under vann vokser det groe fortere enn det man tror er mulig. Derfor er det avgjørende med en god løsning for å holde tauene rene. Rammefortøyningene er lange og kan være vanskelige å få rengjort. Vår tauvasker er derfor utviklet spesielt for å få bukt med denne utfordringen.
Hamsterhjulvasker Enkelte deler av anlegget kan være spesielt vanskelig å holde rene. Hamsterhjulet er en slik del hvor det er komplisert å komme til. StealthCleaner er modulbasert, og Ocein har utviklet en hamsterhjulvasker som er spesielt tilpasset til å rengjøre denne delen av anlegget.
Kontakt

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn ditt navn
Fyll inn din e-post
Fyll inn ditt mobilnummer
Scroll til toppen