Ocean Innovations

Vår misjon

Vi gjør serviceoperasjoner for ­havbruk tryggere og mer effektivt – for folk, fisk og miljø

Om Ocein

Ocein (Ocean Innovations) er et innovasjon- og utviklingsselskap som jobber med verdensledende teknologi og smarte løsninger for oppdrettsservice. I vår produktportefølje har vi - StealthCleaner – en patentert notvasker og inspeksjonsverktøy for oppdrettsnøter, - Safety Link - utstyr for sikker og effektivt dekksarbeid på servicebåter, og - DiveOps, digital monitorering for dykkere til servicebåter i havbrukdsnæringen.

Vår visjon er «God Operasjon". Rett og slett at vi utvikler løsninger som gir Gode Operasjoner i havbruk. God Operasjon ber for oss null skader på mennesker, miljø eller utstyr, god lønnsomhet og fornøyde kunder!

Mer om Ocein

Hvem er vi

Ocein (Ocean Innovations) er et innovasjon- og utviklingsselskap som jobber med verdensledende teknologi og smarte løsninger for oppdrettsservice. I vår produktportefølje har vi StealthCleaner – en patentert notvasker og inspeksjonsverktøy til oppdrettsnæringen, Safety Link dekksutstyr og DiveOps, digital monitorering for dykkere til servicebåter i havbruksnæringen.

Hva vi gjør

Vi bruker vår kunnskap til å gjøre hverdagen enklere, tryggere og mer effektiv for våre kunder. Vi jobber med verdensledende teknologi og innovative bærekraftige løsninger for sjøbasert fiskeoppdrett. Ocein er i forkant av utviklingen i havbruksnæringen, og samarbeider med etablerte og ledende fagmiljøene. Dette fører til at vi nyttiggjør oss års erfaring fra ulike miljø som dykking, ROV og maritime operasjoner innen havbruk, olje og gass, og entreprenørbransjen. Vi produserer hos anerkjente leverandører, og har mål om å levere markedets beste kvalitet. Med dette sikrer vi langsiktig levetid og maksimal fleksibilitet for våre produkter.

Kontakt

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn ditt navn
Fyll inn din e-post
Fyll inn ditt mobilnummer
Scroll til toppen