Effektiv tilbehør

Tilbehør til Notvasksystemet StealthCleaner

Vi utvikler tilbehør til notvasksystemet StealthCleaner for å kunne effektivisere driften av systemet.

Accesorios que agilizan la operación de lavado de redes

Trommel/Tether vinsj

Trommel/Tether vinsj

Den nyutviklede tether vinsjen har flere funksjoner. For det første så fører det til en mye enklere håndtering, desinfisering og beskyttelse av høytrykksslangen, samt sikrere håndtering av utstyr. I tillegg fører det til en raskere betjening av StealthCleaner – du får sette ut og ta opp vaskeutstyret mye mer effektivt enn om du har slangen løst på dekk, og du unngår slitasje og klemskade.

Vedlikeholdsbord

Vedlikeholdsbord

HMS og sikker effektivitet er driveren for alle våre utviklingsprosjekt, og for å kunne gjøre vedlikehold og desinfisering av StealthCleaner bedre og lettere for brukerne, har vi utviklet og produsert et vedlikeholdsbord med rett arbeidshøyde for enklere å kunne utføre regelmessig inspeksjon og vedlikehold. Det gjør håndteringen av StealthCleaner mer effektiv da det kan vinkles i forskjellige retninger og, foruten at det sikrer vaskeren under transport, gjør det lettere å sjøsette den / ta den opp av vannet. Dette bygger opp under vår filosofi om bærekraft og det å ta godt vare på tingene sine.

Reservedelskasse

Reservedelskasse

Reservedelskassen er vårt siste tilskudd blant våre produkter, og er med å sikre oppetid for StealthCleaner. Dette er en solid aluminiums kasse som inneholder alle de viktigste komponentene til vårt multitool. StealthCleaner er modulbasert for å sikre at minst mulig tid går med til utskfting av / vente på at du får deler. Vi har jobbet i servicebåtsegmentet i 20 år, og vet hvor lite som skal til før det forskyver planlagt jobb. Vi har derfor tatt høyde for at man kan gjøre nødreperasjoner i felten for å sikre drift og øke oppetiden.

Tauvasker

Tauvasker

Som alt annet under vann vokser det groe fortere enn det man tror er mulig. Rammefortøyningene er lange og vanskelige å få rene. Dette har vi erfart etter over 20 år med vasking av nøter. StealthCleaner som er vår notvasker har et modulbasert design. Dette gjør at det er mulig å feste på ulike spesialutstyr for å rengjøre vanskelig tilgjengelige plasser. Nå har vi utviklet en tauvasker til vårt multitool, StealthCleaner. Dette gjør det mulig å få vasket Rammefortøyningen samtidig med at du tar noten. Dette bygger opp under vår filosofi om sikker effektivitet og bærekraft.

Hamsterhjulvasker

Hamsterhjulvasker

Det er noen deler av anlegget som er veldig vanskelig å holde ren, hamsterhjulet er en slik del hvor det er komplisert å komme til. StealthCleaner er modulbasert, og Ocein har utviklet en hamsterhjulvasker som er spesialtilpasset til å rengjøre denne delen av anlegget. Ved å feste den til StealthCleaner som en egen modul muliggjør det vask på en sikker, effektiv og grundig måte.

Kontakt

Ønsker du mer informasjon?

Fyll inn ditt navn
Fyll inn din e-post
Fyll inn ditt mobilnummer
Scroll til toppen